PERSBERICHT: SwingGroup zet drie nominaties om in drie prijzen op de Incentive and Motivation Awards 2015

Brugge, 08/05/2015, SwingGroup, de Benelux-marktleider in online incentive- en getrouwheidsprogramma’s, heeft maar liefst drie prijzen in de wacht gesleept op de Incentive & Motivation Awards 2015. Tijdens dit prestigieuze evenement wordt hulde gebracht aan vooraanstaande bedrijven in de sector die succesvolle, innovatieve incentive- en getrouwheidsprogramma’s hebben gecreëerd in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het bekroonde evenement vond plaats aan boord van het prachtige luxejacht de Silver Sturgeon op de Theems in Londen.

SwingGroup is bijzonder verheugd dat het in de volgende categorieën tot winnaar werd uitgeroepen:

20150422_234951

 

 

 

 

 

Best use of technology in a motivation solution

De eerste prijs die SwingGroup in de wacht sleepte was voor het programma dat het ontwikkelde voor KBC met de naam KBC Vipping. Drie actoren (klant, cliënt en leverancier) werden naadloos geïntegreerd in één technologieplatform, wat resulteerde in een opmerkelijk en divers one-on-one incentive-aanbod met supersnelle orderverwerking. ‘Dankzij Motisha, ons technologieplatform dat intern werd ontwikkeld, zijn we erin geslaagd KBC een pak beter te doen presteren op het vlak van klantentrouw en klantenbehoud en tegelijkertijd hun Total Cost of Ownership aanzienlijk te verlagen’, aldus Gunther Everaert, Managing Director van SwingGroup.

Most innovative channel incentive program

De tweede prijs die SwingGroup heeft gewonnen werd speciaal ontwikkeld voor Tech Data, de wereldwijd toonaangevende IT-kanaaldistributeur. Hier viel SwingGroup in de prijzen voor de ontwikkeling van een overkoepelend jaarincentiveprogramma td.boomerang. Met deze oplossing verdienen de resellers van Tech Data punten op basis van hun omzet maar ook door deel te nemen aan extra incentivecampagnes die bedrijven als Microsoft, HP en Logitech voeren voor hun vendors. ‘Deze innovatieve aanpak houdt de dynamiek van de channel-incentive gaande, wat de algemene verkoopcijfers maximaliseert en de customer lifetime value voor onze klant verhoogt’, aldus Gunther Everaert.

Most improved business/workforce performance program

SwingGroup sleepte met td.boomerang ook nog een derde prijs in de wacht en dit voor de sterkste verbetering in de bedrijfsresultaten.Het hoge stijgingspercentage van zowel nieuwe als terugkerende resellers die deelnemen en het hoge stijgingspercentage in individuele vendor-incentives zoals voor HP, Logitech en Microsoft heeft onze klant geholpen om kansen te grijpen op de markt en een omzetstijging van meer dan 10 % te realiseren’, zegt hij.

2015-04-22-21.24.03-300x200Gunther Everaert, Managing Director van SwingGroup, was bijzonder vereerd dat SwingGroup in alle drie de categorieën waarin het had deelgenomen, heeft gewonnen. ‘Dit is een erkenning voor het harde werk dat we sinds 2004 hebben geleverd met Motisha, ons technologieplatform voor incentive management. Maar bovenal zijn we heel erg trots dat de internationale jury erkenning toont voor de uitstekende resultaten die we voor onze klanten hebben behaald’,  zegt hij tot slot nog.

Over SwingGroup

I&MWinnerSwingGroup is als Benelux-marktleider in incentive marketing gespecialiseerd in B2B en B2B2C incentive en loyaltyprogramma’s. Dit onder andere voor klanten zoals BMW, Coca-Cola, Electrolux, GE, Insites, KBC, Philips, Q8, Samsung, Solucious, Tech Data, Thomas Cook, Truvo, USG, Unilever, Unilin en Vaillant. Zij bieden een totaaloplossing, van het opzetten van een incentiveplatform, over de ondersteunende geïntegreerde communicatie tot en met de uitvoering van de incentives (meer dan 300.000 geschenken en 300 cadeaubonnen in realtime beschikbaar). Het in huis ontwikkelde Motisha incentive management platform vormt hierbij het kloppende hart.

Contactinformatie

Everaert Gunther – Managing Director – gunther@swinggroup.be – Tel.: +32 50 50 24 64
http://www.swinggroup.euhttp://www.motisha.com
http://Linkedin.com/company/swinggrouphttp://be.linkedin.com/in/everaertgunther
Twitter: @swinggroup – @swinggift – @gunar2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s